You&Me Part 19 - 'I really like you!'

Previous;
"Vad har ni valt för film?" Som vantligt, utan någon hej.
"Vet du inte hur man säger 'hej'?" Sa jag och vi både himlade med ögon båda två.
"Svar på frågan, tack." Sa han och jag himlade med ögon IGEN.
"Bring It On: All Or Nothing." Svarade jag och flinade, jag vet att han HATAR tjej filmer. Han kollade på mig en liten stund med sen kollade mot mamma och pappa.
"Nästa gång ska JAG välja en film." Sa han och både jag och Sarah började skratta.
'
'
Efter filmen bestämmde jag och Sarh att vi ska gå upp för att bara sitta i mitt rum och vara inne på datan. Först gick vi in på några bloggar, sen facebook, och sist men inte minst [:P] på twitter! Först kollade jag på TT.
'
BELIEBERS AND JUSTIN
Jelena vs. Jubi
'
VÄNTA! VAD?! Jelena vs. Jubi? Seriöst, tänker dom ALDRIG ge sig? Både jag OCH Justin sa tydligt att vi är inte ihop, att vi är bara vänner. Om ens det.. Sen gick jag in på mentions, still the same. Hate.. Sen så var det också några att dom älskar 'Jubi' och att vi ser urgulligt ut tillsammans. Visst var det kul att några faktiskt gillar mig men.. Ja, ni förstår.. När jag loggade ut mig, loggade Sarah in. Hon hade också många mentions, mest av dom var beliebers, några av dom frågade om Sarah var min vän, några skrev olika elaka tweets som var vänd mot mig men dom skrev dom ändå till Sarah. Okey, där gick gränsen. Sarah kommer inte få någon sorts hat bara för att hon känner mig. Jag tog bort datan från hennes knän och loggade ut henne för att kunna logga in själv.
'
"Gabi, var gör du?" Sarah kollade på mig men jag svarade inte utan började skriva en tweet.
'
"I know that some of you don't really like me but don't hate on my bestfriend, okay? (c)"
"It's something between ME & YOU. Not HER! So I would appreciate it if you stoped it (c)"
"You have something to me, send tweets to me not my friends!"
'
Jag kände Sarah's blick bakifrån hela tiden då jag skrev tweetsen. När jag var klar och loggade ut mig vände jag mig mot Sarah. Hon stog bakom mig och fortvarande på skärmen.
'
"Du behövde inte göra det.." Sa hon efter en liten stund.
"Jo, det behövde jag. Dom kan skicka hat mot mig hur mycket dom vill, fast du har inte med det och göra. Så dom får hålla sig bort från dig." Sa jag.
'
Justin's Perspektiv.
'
Gabriella is a bitch
'
Jag loggade precis in på twitter och kollade först genom TT. Och det här var den längs upp. Och jag är nästan 100% säker på att det är Gabi dom pratar om. Så jag klickade snabbt på den, och började läsa dom olika tweets.
'
@MrsBieberx
Gabriella is a bitch, like WTF, how can Justin like her?
'
@InABieberDream
Gabriella is a bitch? Really? She stood up for her friend. That's not what I call a 'bitch'.
'
@ItsCindyBieber
Gabriella is a bitch! She better shut her mouth before I do. She thinks she is all that just cause she know Justin -.-
'
Okay, nånting hände. Jag klickade snabbt in Gabi's twitter namn i sökrutan. Jag började läsa vad som hon skrev. Asså mina fans överdriver. Hon bara stod upp för Sarah. Inget fel med det.
'
Senare På Kvällen, still Justin's Perspektiv.
'
Jag satt en liten stund här innen i mitt rum, själv. Och bara satt och tänkte. På Gabi, Selena.. Och jag tror jag har bestämmt mig... Jag stog upp och gick ut ur mitt rum och ner för trapporna.
'
"Justin, where are you going?" Hörde jag mormor fråga mig när jag började sätta på mig mina skor.
"Nowhere, I will be back in a hour." Sa jag när jag satte på mig nån tunn jacka. Det var ganska kyligt, det är ju redan 11 på natten. Hoppas hon bara är vaken!
'
Jag sa hejdå och gick ut. Sen svängde jag mot höger. Alla ljus var släckta.  Jag gick runt och kollade runt efter någon sten. DÄR! Jag tog tag i några och sen kastade en efter en på hennes fönster. Efter några sekunder såg jag ett svagt ljus från hennes fönster. Och snart såg jag hennes vackra ansikte titta ner.
'
"Justin? What are you doing here?" Sa hon tyst.
"Can you come down here?" Frågade jag tyst. Hon såg ut att suckade lite men sen nickade.
"Will be there in 5." Sa hon och nu nickade jag.
"Okay."
'
Hon försvann och jag satte mig mot husets vägg. Efter mindre än fem minuter såg jag henne gå i hennes morgonrock och tofflor och i en messy bun.  Även nu var hon den sötaste tjejen jag ever träffade.
'
"What are you doing here?" Sa hon när hon kom fram till mig. Hon stog böjd över mig.
"We have to talk.." Sa jag och nu kollade in i hennes ögon. Hon himlade med ögonen och suckade lätt.
"Justin, there's nothing to talk about.." Sa hon och började gå tillbaka, snabbt stog jag upp och tog tag i hennes hand.
"Yes, we have." Sa jag. Hon suckade igen och satte sig mot väggen, jag satte mig brevid henne.
"Soo?" Frågade hon efter en ganska lång stund.
"You wanted to talk.. Then talk." Sa hon.
"I like you Gabi." Sa jag och hon suckade lite igen.
"Justin-" Började hon men jag avbröt henne.
"And don't say I don't because I do! I do like you Gabriella Steward! I liked you from the first time I saw you when you moved here to Canada. I was just stupid enought to not see it." Sa jag, och kunde se henne le lite.
"I thought you liked Selena." Sa hon och kollade mig i ögonen.
"I thought so too.. But then you came along." Sa jag och log lite mot henne. Hon log lite tillbaka och kollade ner på hennes knä, jag är nästan säker på att hon rodnade.
"How can you be so sure?" Sa hon och kollade mot mig igen.
"Cause everytime I see you I feel my heart beating faster, my hands starting to sweat. You may not see how you get me to feel.. But I feel it everytime I'm around you.." Sa jag men sen fortsatte.
"And when I'm not around you.. I feel like.. Like something is missing." Sa jag och kollade upp henne. Hon skulle precis säga något när vi hörde någon ropa henne uppifrån. Gabi stog snabbt upp. Innan hon började gå tillbaka in vände hon sig mot mig och gav en puss på kinden.
"We will talk about it tomorrow." Sa hon och log sista gången innan hon började springa tillbaka hem till henne.
'
Nästa Morgon, Gabi's Perspektiv.
'
Jag sträckte på mina armar och redan nu kände jag en smile på min ansikte. Det var ingen dröm! Justin verkligen sa att han gillar mig! AH!
'
"Så, vad hände igår?" Jag kollade på Sarah som satt på hennes madrass men höjda ögonbryn.
"Vad pratar du om?" Sa jag med en smile fortvarande klistrad på mitt ansikte.
"Ja, du var inte här när jag kom ut ur badrummet." Sa hon men ögonbryn fortvarande uppe.
"Ehh.. Det var inget." Sa jag.
"Jo! Säg!" Sa hon och hoppade på sängen.
"Okay.. Men du får INTE säga det till någon!" Sa jag och kollade på henne, till svar nickade hon ivrigt.
"PINKY PROMISE!" Sa hon och höll upp sin pinky finger.
"Justin kom hit igår." Sa jag och log bara på tanken.
"NO WAY!" Sa hon och började hoppa upp och ner på hennes madrass.
"Men det är inte allt.." Sa jag och kollade ner på mina händer.
"Han.. Han sa att han gillar mig." Sa jag och log ännu mer, om det var nu möjligt.
"AHHH! OMG! Jag sa just de!" Sa hon och hoppade upp från hennes madrass för att sen krama om mig hård.
'
Vi pratade liten stund till men sen behövde vi börja fixa oss, vi skulle ju och leka idag med Jazzy och Jaxon. Först gick jag till badrummet och dushade snabbt, borstade tänder och så. Sen gick jag in till garderoben, jag letade efter något en liten stund men sen bestämmde mig för att sätta på en vit luftig tröja med en tryck, till de mina jeans shorts, svarta sandaler men silvirga detaljer och sist min svarta channel väska som jag fick av farfar och farmor förra jul. Sen gick jag ut ur garderoben och till min sminkplats. Jag tog lite conceler, mascara, eyeliner, lite rought till kinderna och sen okcså lite rosa läppstift. Jag bestämmde mig för att bara lämna min hår utsläppt och naurligt. När jag vände mig om såg jag redan Sarah stå där klar. Hon hade på sig en blå linne och över de en vit luftig tröja med en mening 'KARMA IS ONLY A B**** IF YOU ARE' och till de ett par ljus blå shorts. Hon hade också hennes vita sandaler som vi köpte i Thailand på nån marknad, och så hade hon också hennes medium blå Marc Jacobs väska som även hon fick förra jul fast av hennes mamma. Iallafall, vi gick ner och såg alla sitta i soffan och kolla på nån repris av nån serie som mamma brukar kolla på.
"Morgon!" Sa både jag och Sarah sammtidig, till svar mumlade alla ett godmorgon. Dom var förupptagna med att kolla på whatever dom kollade på, så jag och Sarah gick in till köket för att äta något innan vi går till Justin's hus.
Både jag och Sarah var inte så hungriga så vi tog bara lite flingor med mjölk. 'Cap'n Crunch' för att vara exakt. Dom måste nog vara mina favorit flingor, skit goda! När jag var klar gick jag fram till diskmaskinen och stoppade in min talrik och skeden, sen tog jag en glas och hällde in orange juice som stog på bordet.

'
"Klar?" Frågade Sarah när även hon stoppade in i diskmaskinen hennes talrik och sked. Till svar nickade jag bara.
"Mamma, vi går nu." Sa jag när jag och Sarah stog vid dörren för att gå ut.
"Okay, men kom bara inte för sent för att Sarah måste börja packa lite hon åker ju övermorgon." Sa mamma och jag blev genast ledsen.
Sarah måste åka övermorgon.. Och jag kommer nog inte träffa henne till nästa lov eller något sånt. Visst vi kommer skypa och ringa varandra men det är inte samma sak. Ugh, just nu hatar jag det att vi behövde flytta till Canada.
"Okay." Sa jag och öppnade dörren.
"Bye!" Skrek både jag och Sarah. Utan att vänta på svar stängde vi dörren och började gå mot Justin's hus.
_______________________________________________________________________________________________________________
NY KAPITEL! Orkade inte leta efter några bilder, ska kanske göra det imorgon :) Men collage har jag gjort! Glöm inte bara att KOMMENTERA! Min mormor ska komma idag från Polen men ska försöka skriva något så länge :)

xx Viki
"Vad har ni valt för film?" Som vantligt, utan någon hej.
"Vet du inte hur man säger 'hej'?" Sa jag och vi både himlade med ögon båda två.
"Svar på frågan, tack." Sa han och jag himlade med ögon IGEN.
"Bring It On: All Or Nothing." Svarade jag och flinade, jag vet att han HATAR tjej filmer. Han kollade på mig en liten stunf med sen kollade mot mamma och pappa.
"Nästa gång ska JAG välja en film." Sa han och både jag och Sarah började skratt"Vad har ni valt för film?" Som vantligt, utan någon he"Vet du inte hur man säger 'hej'?" Sa jag och vi både himlade med ögon båda två.

Fortvarande

Asså bara så att ni vet. Ni måste fortvarande kommentera för att jag ska lägga upp nästa kapitlen, och så kommer det att bli ALLTID! Jag är nästan klar med den nästa och ska jag vara ärlig så tycker jag att den kommer att bli ganska bra :) Så ja, KOMMENTERA!


SHÖÖTISAR!

xx Viki

LIVE.LOVE.BELIEBE. PROJEKTET!

Denna projektet har några belibers kommit på inför Justin's 18 års dag i Mars, all information kommer ni hitta nedanför :)

Questions:
Please answer the questions in the right order. Stand on the right or the left side in the camera to make it look pro. Send in your videos via youtube links. Please do not send in photos, we will not be able to use them.
1. Who is he? (don't answer Justin Bieber, for example "an amazing singer" or "wonderful person")
2. Describe him with 3 words. (for example "talented" or "beautiful")
3. How did he become famous? (Not too short answer, or else we wont know how he got famous)
4. How did he grow up/childhood? (this could be part of question 3.)
5. How did you become a fan?
6. Why do you like him?
7. What is your favorite song? (Short answer is good)
8. What is your favorite thing about Justin?
9. What would you do for him?
10. What would you wish him in his life? (For example; "luck", or "true love")
Deadline: February 15th
Release: March 1st
Write your name & country.
Answer all questions if possible.
Twitter - @NvrsayNvrJB & @Chrianna4L
Contact e-mail: [email protected]
Questions:
Please answer the questions in the right order. Stand on the right or the left side in the camera to make it look pro. Send in your videos via youtube links. Please do not send in photos, we will not be able to use them.
'
1. Who is he? (don't answer Justin Bieber, for example "an amazing singer" or "wonderful person")
2. Describe him with 3 words. (for example "talented" or "beautiful")
3. How did he become famous? (Not too short answer, or else we wont know how he got famous)
4. How did he grow up/childhood? (this could be part of question 3.)
5. How did you become a fan?
6. Why do you like him?
7. What is your favorite song? (Short answer is good)
8. What is your favorite thing about Justin?
9. What would you do for him?
10. What would you wish him in his life? (For example; "luck", or "true love")
'
Deadline: February 15th
Release: March 1st
Write your name & country.
Answer all questions if possible.
Twitter - @NvrsayNvrJB & @Chrianna4L
Contact e-mail: [email protected]
'
'
Kommer ni att vara med? Jag ska kaaaanske vara med, ensam eller med en kompis :) får se. Men aa, ville bara fråga, svara gärna ;)
Vad tycker ni föresten om kapitlet? Hoppas ni gillar den iaf, själv blev jag inte så nöjd om jag ska vara ärlig.. Men, men..
'
xx Viki

You&Me Part 18 - 'Just Friends'

Nästa Morgon, Gabi's Perspektiv.
"Is Bieber a player? We all know who Gabriella Steward is, everyone thought she was Justin's new girlfriend. Well, yesterday he was seen with Selena Gomez in iHop eating pancakes. What does Gabriella think about it?"
Sarah visade mig det på nån Bieber- blogg. Ska jag vara ärlig så gjorde det ont i mitt hjärta att kolla på dom här bilder och läsa de hära. Jag vet inte varför.. Vi var är ju inte ihop, kommer aldrig att bli.. Han gillar Selena, de vet jag nu. Fy fan va dum jag är! Vad tänkte jag egentligen, att självaste JUSTIN BIEBER skulle gilla MIG?
Jag och Sarah satt tysta, bara satt där på min säng och sa inget till varandra. Vi båda kollade på skärmen.
"Gabi..." Började Sarah efter en lång stund tystnad.
"Det är okay, jag menar.. Vi är inte ens ihop.." Sa jag och klickade ner sidan.
"Ugh, asså han är en sån idiot! Han ser inte vad han har framför ögon!" Sa Sarah och jag skrattade lite.
"Men.. Det var självklart från första början.. Justin Bieber skulle aldrig gilla en sån tjej som jag.." Sa jag och skrattade lite sorligt.
"Vadå för tjej? Underbar? Otroligt söt? Smart? Rolig? Världes gulligaste personlighet? Och så mycket mer!" Sa hon och jag log lite. Hon tog tag i mina armar.
"Lyssna på mig! Du är allt en kille skulle vilja ha! Det är HAN som är en idiot!" Sa hon och log mot mig. Det är det jag älskar mest med Sarah. Hon kan alltid, no matter how crappy I feel, få mig att le.
"Jag älskar dig Sarah." Sa jag och la mina armar runt henne i en varm kram.
"Jag älskar dig också." Svarade hon.
Vi satt i samma position i ganska länge, tills vi hörde nån knacka på dörren. Snart efter kunde vi se Justin sticka ut sin huvud. Vad är det nu då?
"I will leave you two alone." Sa Sarah, hon stog upp och började gå mot dörren. Jag är inte säker men jag tror att Justin mimade 'tack' till henne.
"Hi." Han vände sig mot mig och stängde dörren efter sig. Sen kom han fram och satte sig på sängen.
"Hello there." Sa jag och log lite mot honom.
"I just-" Började han men jag hann avbryta honom innan han hann säga något mer.
"I know.. You're sorry and you want to hang out today.." Sa jag.
"But.. I think.. I think that it would be better if we didn't hang out for some days.." Sa jag och  kollade genast bort när jag har avslutat menningen.
"Is it because of yesterday? I'm sorry, but she will only be here for like two days today." Sa han och helt ärligt hade jag lust att börja skratta.
"Really? Only two days?" Frågade jag och han nickade.
"Then what are you doing here?" Frågade jag och höjde ögonbrynen.
"I.. I.." Börade han men jag avbröt honom IGEN.
"You know, maybe you should go.." Sa jag och vände mig åt alla håll utom mot hans.
"I'm really sorry, okay? I'm sorry for leaving like this yesterday-" Ja, ag avbröt honom igen.
"It's not about going yesterday.." Mumlande jag.
"Then what?" Jag kollade mot honom.
"I.. I just don't want to get strong feelings for you when I know that you like her." Sa jag och han kollade mig rakt in i ögon. Jag gick upp och fram till dörren och öppnade dörren.
"You should go.." Sa jag. Han gick upp men huvudet nere och sen gick ut genom dörren. Jag tänker inte följa honom ner, istället stängde jag dörren och gick fram till datan igen. Efter kanske 5 sekunder kom Sarah in till rummt rusande.
"Vad hände?" Sa hon excited och satte sig brevid mig.
"Jag ska kinda att jag gillar honom." Mumlade jag och hon började hoppa lite på samma plats.
"Vad sa han?!" Sa hon men en stor smile på ansiktet.
"Jag vet inte.. Jag sa åt honom att han ska gå.." Sa jag och vände mig mot fönstret.
"Är du dum?!" Skrek hon, och jag satte min hand på hennes mun.
"Shh!" Sa jag men sen fortsatte. "Jag är inte dum.. Han gillar henne och jag vill inte stå på väg." Sa jag och la tillbaka min hand på mina knä.
Efter de sa vi båda inget mer och jag vände mig mot datan igen. Snart efter kännde jag hur hon böjde sig närmre och även hon kollade på skärmen medans jag var på twitter. Mentions..
@xxBieberBabeexx
"@GabiSteward Justin looks so much cuter with Selena than with you!"
Stog det på ena. Jag vat att jag borde inte bry mig om vad andra tycker men innerst inne sårade mig det. Även om jag är inte ens ihop med Justin och kommer nog aldrig att bli det.
Justin Perspektiv.
"So, how did it go?" Frågade både killarna när jag kom in till mitt rum.
"Terrible.." Jag suckade.
"Why?" Frågade Chaz och satte sig på min säng.
"She think that I like Selena.." Sa jag och satte sig på stolen brevid min skrivbord.
"Wait.. I thought you did.." Sa Chaz och kollade på mig.
"I..I..I don't even know now.." Sa jag. Ryan stog upp och klappade mig på axlen.
"You know sooner you'll have to make a choice. Neither of them will wait for you forever." Sa han och jah nickade.
Senare På Dagen, still Justin Perspektiv.
Just nu var jag ute med killarna och Jazzy & Jaxon. Vi lekte framför huset. Plötsligt hörde vi hur någon öppnade dörren från Gabi's hus. Snart efter kunde vi se Gabi & Sarah gå ut skrattande, sen märkte Gabi att vi stog här så hon genast slutade skrattade och kollade någonstans. Jag tror att Sarah frågade henne vad som hände för att snart efter kollade Sarah mot oss.
"Gabi!" Hörde jag någon helt plötsligt snart nog kunde jag se Jazzy stå framför Gabi och krama henne. Killarna kollade mot mig och sen började också gå dit med Jaxon, jag följde efter.
"Hi guuurl!" Sa Chaz när vi kom fram, Gabi till svar bara log.
"Where are you going?" Ryan kollade på Gabi och Sarah.
"Just going to borrow a movie and buy some CANDY!" Sa Sarah och skrattade, Gabi återigen log bara. Killarna nickade.
"Gabi, can't you play with me?" Jazzy vände sig igen mot Gabi, och Gabi böjde sig mot hennes nivå.
"I can't today.." Hon kollade mot mig och jag kände skuldkänslor komma tillbaka.
"But I PROMISE I will tomorrow." Gabi log mot henne med tänder.
"YAY!" Jazzy hoppade upp och ner mednas hon log stort.
Vi pratade liten stund till, eller Sarah och killarna. Gabi sa inget mer sen hon pratade med Jzzy och jag visste inte heller vad jag skulle säga. Sen behövde Gabi och Sarah fortsätta gå.
Gabi's Perspektiv.
"Asså, ugh.. Det där var så awkward!" Sa jag när vi var tillräckligt långt bort för att dom inte hörde oss.
"Asså han bara stog där!" Sa jag upprörd. Jag var bara så irriterad! He don't even have the guts to talk to me!
"Men du sa ju inte heller så mycket.." Sa hon och kollade på mig.
"Mer än honom iallafall." Sa jag och började gå lite fortare.
"Seröst Gabi, just nu är du bara FÖR barnslig." Sa Sarah och även hon gick fortare.
"Jag trodde att du var på MIN sida!" Sa jag sur.
"Men.. Jag är på INGENS sida." Sa hon och himlade med ögonen.
"Whatever.." Sa jag och himlade med ögonen.
Vi gick i kanske 2 minuter under tystnad, ingen av oss sa någonting. Till jag kände Sarah krama mig.
"Jag vet, han är en idiot. Det var inte meningen att det ska se ut som om jag är på hans sida." Sa hon medans hon fortvarande kramade mig, jag suckade.
"Det är jag som borde säga förlåt.. Jag hade ingen anledning att skrika på dig eller att vara sur över huvudtaget. Det är bara det..Att jag gillar honom och han vill bara vara kompisar." Hon kollade på mig och flinade.
"JAG VISSTE DET! DU GILLAR HONOM!" Hon hoppade upp och ner.
"Men du, det är klart att han gillar dig, annars skulle han inte komma idag för att säga förlåt till dig." Sa hon när hon har lugnad ner sig.
"Om han skulleg gilla mig så skulle han inte gå IGÅR." Sa jag och himlade med ögonen.
Under kanske 5 minuter var vi framme vid affären. På vägen pratade vi lite mer om hela situationen.
"Hmm.." Sa Sarah medans hon gick fram och tillbaka och kollade på alla filmerna på hyllan, undrade vilken film vi borde hyra.
"JAG VET!" Skrek hon helt plötsligt, jag hoppade upp lite.
"Bring It On: All Or Nothing!" Hon höll upp filmen.
"YESH! Typ hundra år sedan vi såg den!" Hon skrattade.
Sen gick vi bort mot godis avdelningen. Som alltid tog jag först och främst tag i Sour Patch Kids. Som jag sa innan, BÄSTA GODIS IN THA WORLD! Sarah tog tag i Swedish Fish. Sen så tog vi också en påse med chips, en med popcorn och 2 flaskor cola. Jupp, we are FATASSES! And proud of it! Haha, omg jag är så lame :P. Iallafall, vi gick fram till kassan och betalde för allt, sen när vi har packat ner allting i en eller aa två påsar gick vi ut och började gå hemåt. På väg dit pratade lite, om nått men fortvarande inget. När vi kom fram var inte killarna och Jazzy & Jaxon ute. Vilket jag var tacksam över, då behöver jag inte träffa Justin igen.
"Vad har ni valt för film?" Som vantligt, utan någon hej.
"Vet du inte hur man säger 'hej'?" Sa jag och vi både himlade med ögon båda två.
"Svar på frågan, tack." Sa han och jag himlade med ögon IGEN.
"Bring It On: All Or Nothing." Svarade jag och flinade, jag vet att han HATAR tjej filmer. Han kollade på mig en liten stunf med sen kollade mot mamma och pappa.
"Nästa gång ska JAG välja en film." Sa han och både jag och Sarah började skratta.
Nästa Morgon, Gabi's Perspektiv.
'
"Is Bieber a player? We all know who Gabriella Steward is, everyone thought she was Justin's new girlfriend. Well, yesterday he was seen with Selena Gomez in iHop eating pancakes. What does Gabriella think about it?"
'
Sarah visade mig det på nån Bieber- blogg. Ska jag vara ärlig så gjorde det ont i mitt hjärta att kolla på dom här bilder och läsa de hära. Jag vet inte varför.. Vi var är ju inte ihop, kommer aldrig att bli.. Han gillar Selena, de vet jag nu. Fy fan va dum jag är! Vad tänkte jag egentligen, att självaste JUSTIN BIEBER skulle gilla MIG?
Jag och Sarah satt tysta, bara satt där på min säng och sa inget till varandra. Vi båda kollade på skärmen.
'
"Gabi..." Började Sarah efter en lång stund tystnad.
"Det är okay, jag menar.. Vi är inte ens ihop.." Sa jag och klickade ner sidan.
"Ugh, asså han är en sån idiot! Han ser inte vad han har framför ögon!" Sa Sarah och jag skrattade lite.
"Men.. Det var självklart från första början.. Justin Bieber skulle aldrig gilla en sån tjej som jag.." Sa jag och skrattade lite sorligt.
"Vadå för tjej? Underbar? Otroligt söt? Smart? Rolig? Världes gulligaste personlighet? Och så mycket mer!" Sa hon och jag log lite. Hon tog tag i mina armar.
"Lyssna på mig! Du är allt en kille skulle vilja ha! Det är HAN som är en idiot!" Sa hon och log mot mig. Det är det jag älskar mest med Sarah. Hon kan alltid, no matter how crappy I feel, få mig att le.
"Jag älskar dig Sarah." Sa jag och la mina armar runt henne i en varm kram.
"Jag älskar dig också." Svarade hon.
'
Vi satt i samma position i ganska länge, tills vi hörde nån knacka på dörren. Snart efter kunde vi se Justin sticka ut sin huvud. Vad är det nu då?
'
'
"I will leave you two alone." Sa Sarah, hon stog upp och började gå mot dörren. Jag är inte säker men jag tror att Justin mimade 'tack' till henne.
"Hi." Han vände sig mot mig och stängde dörren efter sig. Sen kom han fram och satte sig på sängen.
"Hello there." Sa jag och log lite mot honom.
"I just-" Började han men jag hann avbryta honom innan han hann säga något mer.
"I know.. You're sorry and you want to hang out today.." Sa jag.
"But.. I think.. I think that it would be better if we didn't hang out for some days.." Sa jag och  kollade genast bort när jag har avslutat menningen.
"Is it because of yesterday? I'm sorry, but she will only be here for like two days today." Sa han och helt ärligt hade jag lust att börja skratta.
"Really? Only two days?" Frågade jag och han nickade.
"Then what are you doing here?" Frågade jag och höjde ögonbrynen.
"I.. I.." Börade han men jag avbröt honom IGEN.
"You know, maybe you should go.." Sa jag och vände mig åt alla håll utom mot hans.
"I'm really sorry, okay? I'm sorry for leaving like this yesterday-" Ja, ag avbröt honom igen.
"It's not about going yesterday.." Mumlande jag.
"Then what?" Jag kollade mot honom.
"I.. I just don't want to get strong feelings for you when I know that you like her." Sa jag och han kollade mig rakt in i ögon. Jag gick upp och fram till dörren och öppnade dörren.
"You should go.." Sa jag. Han gick upp men huvudet nere och sen gick ut genom dörren. Jag tänker inte följa honom ner, istället stängde jag dörren och gick fram till datan igen. Efter kanske 5 sekunder kom Sarah in till rummt rusande.
'
"Vad hände?" Sa hon excited och satte sig brevid mig.
"Jag ska kinda att jag gillar honom." Mumlade jag och hon började hoppa lite på samma plats.
"Vad sa han?!" Sa hon men en stor smile på ansiktet.
"Jag vet inte.. Jag sa åt honom att han ska gå.." Sa jag och vände mig mot fönstret.
"Är du dum?!" Skrek hon, och jag satte min hand på hennes mun.
"Shh!" Sa jag men sen fortsatte. "Jag är inte dum.. Han gillar henne och jag vill inte stå på väg." Sa jag och la tillbaka min hand på mina knä.
'
Efter de sa vi båda inget mer och jag vände mig mot datan igen. Snart efter kännde jag hur hon böjde sig närmre och även hon kollade på skärmen medans jag var på twitter. Mentions..
'
@xxBieberBabeexx
"@GabiSteward Justin looks so much cuter with Selena than with you!" '
Stog det på ena. Jag vat att jag borde inte bry mig om vad andra tycker men innerst inne sårade mig det. Även om jag är inte ens ihop med Justin och kommer nog aldrig att bli det.
'
Justin's Perspektiv.
'
"So, how did it go?" Frågade både killarna när jag kom in till mitt rum.
"Terrible.." Jag suckade.
"Why?" Frågade Chaz och satte sig på min säng.
"She think that I like Selena.." Sa jag och satte sig på stolen brevid min skrivbord.
"Wait.. I thought you did.." Sa Chaz och kollade på mig.
"I..I..I don't even know now.." Sa jag. Ryan stog upp och klappade mig på axlen.
"You know sooner you'll have to make a choice. Neither of them will wait for you forever." Sa han och jah nickade.
'
Senare På Dagen, still Justin Perspektiv.
'
Just nu var jag ute med killarna och Jazzy & Jaxon. Vi lekte framför huset. Plötsligt hörde vi hur någon öppnade dörren från Gabi's hus. Snart efter kunde vi se Gabi & Sarah gå ut skrattande, sen märkte Gabi att vi stog här så hon genast slutade skrattade och kollade någonstans. Jag tror att Sarah frågade henne vad som hände för att snart efter kollade Sarah mot oss.
'
"Gabi!" Hörde jag någon helt plötsligt snart nog kunde jag se Jazzy stå framför Gabi och krama henne. Killarna kollade mot mig och sen började också gå dit med Jaxon, jag följde efter.
"Hi guuurl!" Sa Chaz när vi kom fram, Gabi till svar bara log.
"Where are you going?" Ryan kollade på Gabi och Sarah.
"Just going to borrow a movie and buy some CANDY!" Sa Sarah och skrattade, Gabi återigen log bara. Killarna nickade.
"Gabi, can't you play with me?" Jazzy vände sig igen mot Gabi, och Gabi böjde sig mot hennes nivå.
"I can't today.." Hon kollade mot mig och jag kände skuldkänslor komma tillbaka.
"But I PROMISE I will tomorrow." Gabi log mot henne med tänder.
"YAY!" Jazzy hoppade upp och ner mednas hon log stort.
'
Vi pratade liten stund till, eller Sarah och killarna. Gabi sa inget mer sen hon pratade med Jzzy och jag visste inte heller vad jag skulle säga. Sen behövde Gabi och Sarah fortsätta gå.
'
Gabi's Perspektiv.
'
"Asså, ugh.. Det där var så awkward!" Sa jag när vi var tillräckligt långt bort för att dom inte hörde oss.
"Asså han bara stog där!" Sa jag upprörd. Jag var bara så irriterad! He don't even have the guts to talk to me!
"Men du sa ju inte heller så mycket.." Sa hon och kollade på mig.
"Mer än honom iallafall." Sa jag och började gå lite fortare.
"Seröst Gabi, just nu är du bara FÖR barnslig." Sa Sarah och även hon gick fortare.
"Jag trodde att du var på MIN sida!" Sa jag sur.
"Men.. Jag är på INGENS sida." Sa hon och himlade med ögonen.
"Whatever.." Sa jag och himlade med ögonen.
'
Vi gick i kanske 2 minuter under tystnad, ingen av oss sa någonting. Till jag kände Sarah krama mig.
"Jag vet, han är en idiot. Det var inte meningen att det ska se ut som om jag är på hans sida." Sa hon medans hon fortvarande kramade mig, jag suckade.
"Det är jag som borde säga förlåt.. Jag hade ingen anledning att skrika på dig eller att vara sur över huvudtaget. Det är bara det..Att jag gillar honom och han vill bara vara kompisar." Hon kollade på mig och flinade.
"JAG VISSTE DET! DU GILLAR HONOM!" Hon hoppade upp och ner.
"Men du, det är klart att han gillar dig, annars skulle han inte komma idag för att säga förlåt till dig." Sa hon när hon har lugnad ner sig.
"Om han skulleg gilla mig så skulle han inte gå IGÅR." Sa jag och himlade med ögonen.
'
Under kanske 5 minuter var vi framme vid affären. På vägen pratade vi lite mer om hela situationen.
'
"Hmm.." Sa Sarah medans hon gick fram och tillbaka och kollade på alla filmerna på hyllan, undrade vilken film vi borde hyra.
"JAG VET!" Skrek hon helt plötsligt, jag hoppade upp lite.
"Bring It On: All Or Nothing!" Hon höll upp filmen.
"YESH! Typ hundra år sedan vi såg den!" Hon skrattade.
'
Sen gick vi bort mot godis avdelningen. Som alltid tog jag först och främst tag i Sour Patch Kids. Som jag sa innan, BÄSTA GODIS IN THA WORLD! Sarah tog tag i Swedish Fish. Sen så tog vi också en påse med chips, en med popcorn och 2 flaskor cola. Jupp, we are FATASSES! And proud of it! Haha, omg jag är så lame :P.
Iallafall, vi gick fram till kassan och betalde för allt, sen när vi har packat ner allting i en eller aa två påsar gick vi ut och började gå hemåt. På väg dit pratade lite, om nått men fortvarande inget. När vi kom fram var inte killarna och Jazzy & Jaxon ute. Vilket jag var tacksam över, då behöver jag inte träffa Justin igen.
'
"Vad har ni valt för film?" Som vantligt, utan någon hej.
"Vet du inte hur man säger 'hej'?" Sa jag och vi både himlade med ögon båda två.
"Svar på frågan, tack." Sa han och jag himlade med ögon IGEN.
"Bring It On: All Or Nothing." Svarade jag och flinade, jag vet att han HATAR tjej filmer. Han kollade på mig en liten stunf med sen kollade mot mamma och pappa.
"Nästa gång ska JAG välja en film." Sa han och både jag och Sarah började skratta.
_______________________________________________________________________________________________
SÅ, KLAR! Hoppas ni tycker om den ;) drama, drama, DRAMA! Hahaha, men aa.. Vad tycker ni om den där saken med twitter? För att jag kommer inte göra det om ni typ vill inte eller kanske inte orkar inte skriva med Gabi :P

xx Viki

@GabiSteward

Hej, hej mina sööta lääsare! Jag har en fråga till er, eftersom jag gjorde Gabi en twitter när jag gjorde novellen undrar jag vad ni skulle tycka om, om jag sär skrev som om jag skulle vara Gabi :P Jag vet, jag är fett tråkig :P men whatever :D Så jaa, vad skulle ni trycka?


Sen så har jag också twitter, om ni skulle ha lust att followa mig heter jag @viiipish så jaa.. Säg vad ni tycker om ideén :)

P.S. Kapitlet borde komma up snart, håller på att skriva klart :)

xx Viki

Svart till mikaela!

Jag vet.. Förlåt, förlåt och igen FÖRLÅT! Det var as mycket läxor den här vecka.. Jag försöker skriva så mycket som jag kan men jag måste också hinna med läxor och det.
Ska fortsätta skriva nu :) Ska försöka bli klar till imorgon :)


URGULLIGA!

xx Viki

När kommer nästa?

Jag märkte att det är många som undrar NÄR kommer nästa kapitel. Och svar är att nästa kommer imorgon eller övermorgon. Förlåt asså, men jag har en matte prov på tisdag :/ jag hoppas att ni förstår :) Men iaf, fick bara gå in på datan för att skriva det, så jag måste gå nu.
Älskar er!


awwie! asså omg, är det bara jag eller ser bilderna ut att vara verkliga :O

xx Viki

You&Me Part 17 - BACK, and.....

1 vecka senare, Gabi's Perspektiv.
Idag var dagen Justin, Ryan och Chaz ska komma tillbaka. Och jag måste erkänna att jag saknade dom skit mycket, även om jag smsade med dom. Men aa, Sarah är också väldig exited. Hon hoppade runt hela dagen. Och nu när det är 1 timme kvar sprang hon typ runt i hela huset, medans jag satt i soffan och kollade på typ '16 and pregnant'. Jacob var inne på sitt rum och typ spelade sin gitarr, mednas Mia var med mamma inne i köket och hjälpte göra maten. Pappa åkte till affären. Så ja, man kan säga att jag är den 'lazy' i familjen.
"Gabi. hur kan du vara så lugn?" Sa Sarah när hon äntligen satte sig på götten. Typ första gången sen morgonen.
"Frågan är, varför ska jag INTE vara lugn?" Hon himlade med ögonen.
"Det är THE Justin Bieber!" Sa hon.
"Men, he's my buddy!" Sa jag och skrattade, hon himlade med ögonen.
"Men, är du inte lite nervös? Han ska ju fråga ut dig på en dejt." Sa hon och jag kollade på henne med stora ögon.
"Han ska VAD?" Nu skrattade hon.
"Jo, men.. Han gillar ju dig, och så kommer han tillbaka nu." Sa hon som om det skulle vara något självklart.
"Han gillar inte mej.. Inte på det sättet iaf.." Sa jag och vände mig mot tv igen.
"Nä, nä.. Självklart inte.." Hon himlade med ögonen.
"Jag hörde några interviewer från när han var nu i New York, och de lät som om han skulle dölja något när han sa att ni är bara kompisar." Sa hon.
"Jag hörde också några interview och det låt INTE som om han skulle dölja någon.." Sa jag.
"Men snälla.." Hon himlade med ögonen.
"Och du gillar honom också!" Fortsatte hon.
"Va?! Neeej..." Sa jag och försökte dölja mitt ansikte.
"Mhm.. Yeah, right! Säg det till någon som, ehh.. Jag vet inte, känner dig inte hela sitt liv?!" Nu vände jag mig mot henne.
"Ok.. Jag gillar honom liiiitle.." Sa jag och hon flinade mot mig.
"JAG VISSTE DET!" Hon hoppade upp på soffan.
"Men det spelar ingen roll.. Jag sa ju att han gillar mig på DE sättet.." Sa jag och vände mig mot tv igen, jag kunde se från mig ögon vrån att hon himlade med ögonen. Hur blir hon inte snurrig att all himladet?
"Ugh, Gabi, Gabi, Gabi.. Klart han gör det!"
"Hur vet du det?" Sa jag fortvarande vänt mot tv, hon himlade med ögonen IGEN, och tog tag i min käke så att jag nu var vänd mot mig.
"Jag bara vet det!" Sa hon och sen släppte mig, nu var det min tur att himlade med ögonen.
"Okey, tyck vad du vill.. Fast NÄR han frågar ut dig tänker jag säga 'vad var det jag sa?'. Bara så att du vet."
Efter 1 och en halv timme hörde vi hur någon knackade på dörren. Jag sprang fram till dören med Sarah springande efter mig. Vid dörren stog alla tre killarna, med stora smilarna klistrade på deras ansikte.
"AHH!" Jag kramade om dom alla på samma gång.
"I've missed you guys so much!" Sa jag fortvarande med armarna om dom.
"Aww, we missed you too!" Hörde jag Chaz säga, jag släppte taget om dom.
"And who is this?" Ryan pekade på Sarah.
"This is my friend from Sweden, Sarah." Sa jag och log.
"Oh, valkomma!" Sa Chaz och både jag och Sarah skrattade.
"Aww, tack så mycket!" Sa hon, nu kollade Chaz på killarna men en förvirrad blick.
"I said, thank you so much." Förklarande hon.
"Well, why are we standing here? Let's go in!" Sa jag och vi alla gick in.
"Can't we watch a movie?" Chaz kollade på alla när vi satte oss på soffan.
"Sure! I'm just gonna do some popcorn and you guys choose a movie." Sa jag och stog upp.
"I will help you." Sa Justin och började gå mot köket. Innan jag vände mig om såg jag hur Sarah höjde ögonbrynen och flinade mot mig, som svar himlade jag med ögonen.
"So how was it in New York?"Frågade jag när jag gick in till köket.
"Okay, I guess.. And here?" Han kollade upp på mig med dom underbart söta ögon.. STOP IT!
"Eh, okay.. Boring without you guys." Sa jag och sträckte mig efter popcorn.
"Awwie!" Sa han och kramade om mig bak ifrån. Jag kände hur jag ryste, och skrattade lite så att jag stog där bara inte helt stel.
"We had boring too without you." Sa ha och log mot mig när han släppte taget om mig.
"Yeah, I'm sure that meeting houdreds of fans everyday is BORING." Han skrattade lite.
"Well, they are not you." Sa han och jag kunde redan nu känna hur mina kinder började hätta till sig så jag kollade ner på golvet och log lite. Jag kände hur han la sina fingrar under min haka och lyfte upp mitt huvud.
"I made you blush." Sa han och log så att hans tänder visades.
"No you didn't." Sa jag och även jag visade tänderna när jag log.
"I can prove it.." Sa han tyst och började närma mitt ansikte. OMG! OMG! OMG! Vi var kanske 1 centimeter ifrån varnadra när jag hörde hur micro pipade. Vi både backade ifrån varandra och jag vände mig mot micron och log lite för mig själv.
Justin's Perspektiv.
När hon vände sig om igen kände jag hur jag log fåning för mig själv. Även om jag INTE kysste henne, så har hon inte backat innan micron pipade. Det måste väl betyda något? Eller? Jag gick fram till kylskåpet och tog tag i colan. När jag vände mig igen tillbaka stog redan Gabi där med en skål med popcorn och log lite. Jag log tillbaka och tog tag i några glas.
"What took you guys so long?" Ryan kollade på både mig och Gabi när vi satte oss tillbaka på soffan. Både jag och Gabi kollade på varandra och log lite och kollade sen på våra knä.
"Nothing.. Just talked about how it was in New York." Svarade jag och kollade upp igen.
"Okay.... Well, we choosed 'A Walk To Remember'."
"You? Choosed 'A Walk To Remember'?" Gabi kollade på dom med en förvånad blick.
"No I did!" Sarah flinade.
"She made us!" Sa Chaz och pekade på Sarah. Gabi skrattade lite och hight fivade Sarah.
På slutet av filmen kunde jag se hur Gabi hade tårar i ögonen. Hon var fortvarande söt, även när hon var på väg att gråta. Jag flyttade mig närmre henne och gjorde den dära gesp moven. Du vet när man låsas gespa men egentligen lägger man armen runt tjejens axlar. Hon kollade upp på mig och log lite men sen vände sig tillbaka mot tven. Jag kände någon kolla på mig så jag vände mig om och såg en flinande Ryan sitta på soffan och kolla på mig.
"What?" Mimade jag till honom, han till svar bara vände sig tillbaka mot tv.
Plötsligt hörde jag hur min mobil ringde. Jag kollade på skärmen, det stog 'Selena :)'.
"One minute." Sa jag och gick upp från soffan och ut.
"Hello?" Sa jag.
"Hi, JB! It's Selena!" Hon skrattade.
"Hi! What's up?" Frågade jag.
"Nothing.. Just that I'm in Canada right now." Sa hon entusiastmiskt (stav. :P)
"Really? Cool." Sa jag.
"And I was wondering.. I'm in a hotel near Stratford. Can't you like pick me up so we can do something?" Jag suckade tyst. Idag skulle jag vara med Gabi, Sarah och grabbarna.
"Ehm.. I don't know.." Sa jag och kliade mig i huvudet.
"Please, it was like forever since we saw eatchothers! I will only be here in 3 days.. C'mon babe." Ugh... Babe.. Jag skulle vilja att Gabi skulle kalla mig så..
"Okay then.." Svarade jag och suckade en gång till. Jag tror inte hon hörde mig.
"GREAT! I'm in the Hilton Hotel [random :P]."
"Okay, will be there in a hour." Sa jag.
"Okay, love you! Bye!" Sa hon.
"Ehm, yeah. Bye." Sa jag och la på sen.
Ugh, killarna kommer att hata mig.. Hoppas bara inte Gabi blir ledsen, vi har ju inte träffats på ganska länge.. Jag gick in igen och alla dom vände sig  mot mig. Jag satte mig igen på soffan.
"Ehm.." Började jag, dom alla kollade på mig.
"It was Selena." Sa jag och killarna himlade med ögonen. Dom visste redan vad jag var på väg att säga.
"And..?" Gabi kollade på mig.
"And she asked me if I can go and visit her. She will be here only three days." Förklarade jag och Gabi kollade ner på golvet.
"Mhm.." Sa hon sen.
"But we can meet tomorrow!" Sa jag snabbt och hon nickade.
"Sure.." Sa hon sen.
"Yeah, well.. I have to go now." Sa jag och stog upp igen.
"We are staying here." Sa Ryan och kollade på mig, till svar nickade jag bara.
"Well, I guess I will see you tomorrow." Sa jag till Gabi när vi stog vid dörren.
"Yeah.." Sa hon och log lite.
Jag kramade om henne,o ch sen pussade henne snabbt på kinden. Jag log stort mot henne men hon bara log lite. Okay.. Hon är ledsen.. Ska göra upp det för henne, imorgon.
Vid Hotelet, Justin's Perspektiv.
Vid hotellet var det massa paparazzi, så jag och Selena bestämmde oss att jag ska stanna i bilen och hon ska komma ut och bara hoppa in i bilen. Idag skulle vi gå till iHop och äta pankakor. Efter 3 minuter kunde jag se Selena gå genom massan av paparazzi och fans när hon äntligen nådde min bil.
"Hi!" Sa hon och kramade om mig och gav mig en puss på kinden när hon satte sig brevid mig.
"Hi." Sa jag och log mot henne.
"So, iHop!" Sa hon och skrattade när jag började åka ut på gatan igen.
Efter 10 minuter var vi framme. Jag gick ut först och sen gick runt bilen och öppnade dörren för Selena.
"Thank you." Sa hon och log mot mig, till svar log jag tillbaka. Hon tog tag i min hand och började dra mig till resturangen.
"What do you want?" Selena kollade på mig.
"Ehm.. -jag kollade genom meny- Buttermilk Pancakes." Sa jag och stängde menyn.
"The same for me." Sa Selena till servitören, han nickade och skrev det ner på ett papper. Sen gick han.
"So, how is the tour?" Frågade jag och tog en klunk av vatten.
"Good! How was it in New York?" Hon kollade på mig.
"It was okay." Sa jag och log lite mot henne. Det var en liten stund tystnad när hon helt randomly la hennes hand på min.
"I missed you." Sa hon och log varmt mot mig. Jag fakade ett leende. Ska jag vara ärlig så saknade jag henne inte så mycket, faktiskt så saknade jag Gabi mer.. Ugh, jag är en sån idiot för att bara gå.
1 vecka senare, Gabi's Perspektiv.
'
Idag var dagen Justin, Ryan och Chaz ska komma tillbaka. Och jag måste erkänna att jag saknade dom skit mycket, även om jag smsade med dom. Men aa, Sarah är också väldig exited. Hon hoppade runt hela dagen. Och nu när det är 1 timme kvar sprang hon typ runt i hela huset, medans jag satt i soffan och kollade på typ '16 and pregnant'. Jacob var inne på sitt rum och typ spelade sin gitarr, mednas Mia var med mamma inne i köket och hjälpte göra maten. Pappa åkte till affären. Så ja, man kan säga att jag är den 'lazy' i familjen.
'
"Gabi, hur kan du vara så lugn?" Sa Sarah när hon äntligen satte sig på götten. Typ första gången sen morgonen.
"Frågan är, varför ska jag INTE vara lugn?" Hon himlade med ögonen.
"Det är THE Justin Bieber!" Sa hon.
"Men, he's my buddy!" Sa jag och skrattade, hon himlade med ögonen.
"Men, är du inte lite nervös? Han ska ju fråga ut dig på en dejt." Sa hon och jag kollade på henne med stora ögon.
"Han ska VAD?" Nu skrattade hon.
"Jo, men.. Han gillar ju dig, och så kommer han tillbaka nu." Sa hon som om det skulle vara något självklart.
"Han gillar inte mej.. Inte på det sättet iaf.." Sa jag och vände mig mot tv igen.
"Nä, nä.. Självklart inte.." Hon himlade med ögonen.
"Jag hörde några interviewer från när han var nu i New York, och de lät som om han skulle dölja något när han sa att ni är bara kompisar." Sa hon.
"Jag hörde också några interview och det låt INTE som om han skulle dölja någon.." Sa jag.
"Men snälla.." Hon himlade med ögonen.
"Och du gillar honom också!" Fortsatte hon.
"Va?! Neeej..." Sa jag och försökte dölja mitt ansikte.
"Mhm.. Yeah, right! Säg det till någon som, ehh.. Jag vet inte, känner dig inte hela sitt liv?!" Nu vände jag mig mot henne.
"Ok.. Jag gillar honom liiiitle.." Sa jag och hon flinade mot mig.
"JAG VISSTE DET!" Hon hoppade upp på soffan.
"Men det spelar ingen roll.. Jag sa ju att han gillar inte mig på DE sättet.." Sa jag och vände mig mot tv igen, jag kunde se från mig ögon vrån att hon himlade med ögonen. Hur blir hon inte snurrig att all himladet?
"Ugh, Gabi, Gabi, Gabi.. Klart han gör det!"
"Hur vet du det?" Sa jag fortvarande vänt mot tv, hon himlade med ögonen IGEN, och tog tag i min käke så att jag nu var vänd mot mig.
"Jag bara vet det!" Sa hon och sen släppte mig, nu var det min tur att himlade med ögonen.
"Okey, tyck vad du vill.. Fast NÄR han frågar ut dig tänker jag säga 'vad var det jag sa?'. Bara så att du vet."
'
Efter 1 och en halv timme hörde vi hur någon knackade på dörren. Jag sprang fram till dören med Sarah springande efter mig. Vid dörren stog alla tre killarna, med stora smilarna klistrade på deras ansikte.
'
"AHH!" Jag kramade om dom alla på samma gång.
"I've missed you guys so much!" Sa jag fortvarande med armarna om dom.
"Aww, we missed you too!" Hörde jag Chaz säga, jag släppte taget om dom.
"And who is this?" Ryan pekade på Sarah.
"This is my friend from Sweden, Sarah." Sa jag och log.
"Oh, valkomma!" Sa Chaz och både jag och Sarah skrattade.
"Aww, tack så mycket!" Sa hon, nu kollade Chaz på killarna men en förvirrad blick.
"I said, thank you so much." Förklarande hon.
"Well, why are we standing here? Let's go in!" Sa jag och vi alla gick in.
"Can't we watch a movie?" Chaz kollade på alla när vi satte oss på soffan.
"Sure! I'm just gonna do some popcorn and you guys choose a movie." Sa jag och stog upp.
"I will help you." Sa Justin och började gå mot köket. Innan jag vände mig om såg jag hur Sarah höjde ögonbrynen och flinade mot mig, som svar himlade jag med ögonen.
'
"So how was it in New York?"Frågade jag när jag gick in till köket.
"Okay, I guess.. And here?" Han kollade upp på mig med dom underbart söta ögon.. STOP IT!
"Eh, okay.. Boring without you guys." Sa jag och sträckte mig efter popcorn.
"Awwie!" Sa han och kramade om mig bak ifrån. Jag kände hur jag ryste, och skrattade lite så att jag stog där bara inte helt stel.
"We had boring too without you." Sa ha och log mot mig när han släppte taget om mig.
"Yeah, I'm sure that meeting hundreds of fans everyday is BORING." Han skrattade lite.
"Well, they are not you." Sa han och jag kunde redan nu känna hur mina kinder började hätta till sig så jag kollade ner på golvet och log lite. Jag kände hur han la sina fingrar under min haka och lyfte upp mitt huvud.
"I made you blush." Sa han och log så att hans tänder visades.
"No you didn't." Sa jag och även jag visade tänderna när jag log.
"I can prove it.." Sa han tyst och började närma mitt ansikte. OMG! OMG! OMG! Vi var kanske 1 centimeter ifrån varnadra när jag hörde hur micro pipade. Vi både backade ifrån varandra och jag vände mig mot micron och log lite för mig själv.
'
Justin's Perspektiv.
'
När hon vände sig om igen kände jag hur jag log fåning för mig själv. Även om jag INTE kysste henne, så har hon inte backat innan micron pipade. Det måste väl betyda något? Eller? Jag gick fram till kylskåpet och tog tag i colan. När jag vände mig igen tillbaka stog redan Gabi där med en skål med popcorn och log lite. Jag log tillbaka och tog tag i några glas.
'
"What took you guys so long?" Ryan kollade på både mig och Gabi när vi satte oss tillbaka på soffan. Både jag och Gabi kollade på varandra och log lite och kollade sen på våra knä.
"Nothing.. Just talked about how it was in New York." Svarade jag och kollade upp igen.
"Okay.... Well, we choosed 'A Walk To Remember'."
"You? Choosed 'A Walk To Remember'?" Gabi kollade på dom med en förvånad blick.
"No I did!" Sarah flinade.
"She made us!" Sa Chaz och pekade på Sarah. Gabi skrattade lite och hight fivade Sarah.
'
På slutet av filmen kunde jag se hur Gabi hade tårar i ögonen. Hon var fortvarande söt, även när hon var på väg att gråta. Jag flyttade mig närmre henne och gjorde den dära gesp moven. Du vet när man låsas gespa men egentligen lägger man armen runt tjejens axlar. Hon kollade upp på mig och log lite men sen vände sig tillbaka mot tven. Jag kände någon kolla på mig så jag vände mig om och såg en flinande Ryan sitta på soffan och kolla på mig.
'
"What?" Mimade jag till honom, han till svar bara vände sig tillbaka mot tv.
'
Plötsligt hörde jag hur min mobil ringde. Jag kollade på skärmen, det stog 'Selena :)'.
'
"One minute." Sa jag och gick upp från soffan och ut.
'
"Hello?" Sa jag.
"Hi, JB! It's Selena!" Hon skrattade.
"Hi! What's up?" Frågade jag.
"Nothing.. Just that I'm in Canada right now." Sa hon entusiastmiskt (stav. :P)
"Really? Cool." Sa jag.
"And I was wondering.. I'm in a hotel near Stratford. Can't you like pick me up so we can do something?" Jag suckade tyst. Idag skulle jag vara med Gabi, Sarah och grabbarna.
"Ehm.. I don't know.." Sa jag och kliade mig i huvudet.
"Please, it was like forever since we saw eatchothers! I will only be here in 3 days.. C'mon babe." Ugh... Babe.. Jag skulle vilja att Gabi skulle kalla mig så..
"Okay then.." Svarade jag och suckade en gång till. Jag tror inte hon hörde mig.
"GREAT! I'm in the Hilton Hotel [random :P]."
"Okay, will be there in a hour." Sa jag.
"Okay, love you! Bye!" Sa hon.
"Ehm, yeah. Bye." Sa jag och la på sen.
'
Ugh, killarna kommer att hata mig.. Hoppas bara inte Gabi blir ledsen, vi har ju inte träffats på ganska länge.. Jag gick in igen och alla dom vände sig  mot mig. Jag satte mig igen på soffan.
'
"Ehm.." Började jag, dom alla kollade på mig.
"It was Selena." Sa jag och killarna himlade med ögonen. Dom visste redan vad jag var på väg att säga.
"And..?" Gabi kollade på mig.
"And she asked me if I can go and visit her. She will be here only three days." Förklarade jag och Gabi kollade ner på golvet.
"Mhm.." Sa hon sen.
"But we can meet tomorrow!" Sa jag snabbt och hon nickade.
"Sure.." Sa hon sen.
"Yeah, well.. I have to go now." Sa jag och stog upp igen.
"We are staying here." Sa Ryan och kollade på mig, till svar nickade jag bara.
'
"Well, I guess I will see you tomorrow." Sa jag till Gabi när vi stog vid dörren.
"Yeah.." Sa hon och log lite.
'
Jag kramade om henne,o ch sen pussade henne snabbt på kinden. Jag log stort mot henne men hon bara log lite. Okay.. Hon är ledsen.. Ska göra upp det för henne, imorgon.
'
Vid Hotelet, Justin's Perspektiv.
'
Vid hotellet var det massa paparazzi, så jag och Selena bestämmde oss att jag ska stanna i bilen och hon ska komma ut och bara hoppa in i bilen. Idag skulle vi gå till iHop och äta pankakor. Efter 3 minuter kunde jag se Selena gå genom massan av paparazzi och fans när hon äntligen nådde min bil.
'
"Hi!" Sa hon och kramade om mig och gav mig en puss på kinden när hon satte sig brevid mig.
"Hi." Sa jag och log mot henne.
"So, iHop!" Sa hon och skrattade när jag började åka ut på gatan igen.
'
Efter 10 minuter var vi framme. Jag gick ut först och sen gick runt bilen och öppnade dörren för Selena.
'
"Thank you." Sa hon och log mot mig, till svar log jag tillbaka. Hon tog tag i min hand och började dra mig till resturangen.
"What do you want?" Selena kollade på mig.
"Ehm.. -jag kollade genom meny- Buttermilk Pancakes." Sa jag och stängde menyn.
"The same for me." Sa Selena till servitören, han nickade och skrev det ner på ett papper. Sen gick han.
"So, how is the tour?" Frågade jag och tog en klunk av vatten.
"Good! How was it in New York?" Hon kollade på mig.
"It was okay." Sa jag och log lite mot henne. Det var en liten stund tystnad när hon helt randomly la hennes hand på min.
"I missed you." Sa hon och log varmt mot mig. Jag fakade ett leende. Ska jag vara ärlig så saknade jag henne inte så mycket, faktiskt så saknade jag Gabi mer.. Ugh, jag är en sån idiot för att bara gå.
'______________________________________________________________________________________________
'
Ya liked? Hope so! Iaf, lämna gärna en kommentar och säg vad ni tycker, feel free att säga nån idé :) Ska kanske använda ;)? Iaf, ska gå nu och börja skriva nästa kapitel :) Orkar inte leta efter några bilder, ska kanske göra det imorgon :) Bye, bye lovies!

xx Viki

You&Me Part 16 - 'That Way'

Previous; Hemma gjorde vi inte så mycket mer än att bara sitta inne på mitt rum och vara inne på datan.  Runt 2 bestämmde vi oss får att börja lägga oss. Vi satt och pratade i sängarna så egentligen SOMNADE vi typ 3 kanske eller något sånt.
'

'
"Wakey! Wayke! Wayke!" Jag kände hur någon skrek och hoppade på sängen.
Försiktigt öppnade jag ögonlock och fick syn på Sarah hoppa på sängen och skrika. Jag sträckte på mina armar.
"Sarah..." Mummlade jag, men hon fortsatt att hoppa på sängen.
"Kom igen!" Emot min vilja satte jag mig upp på sängen. Det var då Sarah slutade hoppa på sängen och satte sig framför mig.
"Vad ska vi böra idag?" Frågade hon mig over excited.
"Eh, jag vet inte.." Svarade jag fortvarandra trött mednas jag gäspade.
"Kan vi inte... JAG VET! Gå ner till stranden!" Sa hon.
"Jo, men jag tror inte de är samma som när vi var i Thailand."
Ja, min familj och hon & hennes mamma åkte till Thailand i jul lov. Det var hur kul som helst, vi kunde vara vid stranden varje dag.
"Och?" Hon kollade på mig.
"Okej, okej! Men först måste vi äta frukost, fixa oss och så." Hon nickade.
Nere satt redan alla vid bordet och åt. Idag gjorde mamma stekt ägg, bacon och toast. Jag satte mig brevid Jacob med Sarah på min högra sida.
"Hej, hej!" Sa både jag och Sarah sammtidigt.
"Godmorgon sömntutor!" Jacob flinade, mednas jag och Sarah himlade med ögonen.
"Nämen Gud va rolig du är.." Sa jag sarkastiskt.
"Jag vet." Sa han och flinade ännu mer.
"Jag var sarkastiskt." Sa jag.
"Jag var sarkastiskt." Han imiterade mig, till svar himlade jag med ögonen.
"Anyway, vad ska ni göra idag?" Pappa kollade på alla. Till svar ryckte Jacob på axlarna.
"Vi ska till stranden." Sa jag och tog en tugga av toasten.
"Kan inte jag följa med?" Mia gjorde hundvalps ögon. Ugh, hon vet att jag kan inte säga nej till dom.
"Ugh, okej då.." Sa jag och himlade med ögonen.
"YAY!" Sa hon och tog en klunk av orange juicen.
Resten av frukost pratade alla. Vilket var ganska ovanligt med min familj. Oftast åt vi tysta. Alla var upptagna med sin mat. Iaf, efter frukosten gick jag och Sarah upp till mitt rum och började fixa oss. Det var ingen idé att dusha om vi ska bada, vi dushar alltid efter. Håret och makeup var inte heller någon idé att göra. Well, vi borstade bara ut vårt hår och det var liksom allt vi behövde göra med håret. Sen gick jag till garderoben och Sarah till hennes väska. Idag fick det bli en vanlig vit linne med samma shorts som jag hade på mig igår. Till det valde jag ett par svarta flip flops, till det tog jag också ett par silvriga studs. Och under kläderna hade jag på mig en svart bikini med silvriga detaljer. Som väska valde jag en gammal tyg väska från h&m. Där packade jag ner en handuk, en tidning, solglasögon, solkräm och några andra saker. Innan jag gick ut perfumerade jag mig med mina Britney Spears perfymer. Inne i rummet såg jag hur Sarah packade ner hennes saker i en nästan likadan väska som jag har. Hon hade på sig en lila v-neck med jeans shorts i ljus grå, sen så hade hon också vita flip flops på sig till det. Under det så hade hon också nån bikini.
"Mia, är du klar?" Frågade jag när jag gick in till Mia's rum.
"Mhm." Sa hon och tog på sig hennes solglasögon.
Nere stog redan Sarah och väntade på oss.
"Kan vi inte ta cyklarna?" Mia kollade på mig och Sarah.
"Jo. Sarah du kan väl sitta på packet hållaren, eller?" Hon nickade.
"Mamma, pappa vi går nu!" Skrek jag medans jag öppnade dörren.
"Okej, men kom tillbaka vid mat tiden!" Skrek hon.
"Okej!" Skrek jag tillbaka.
Efter 15 minuters åkande var vi framme vid en liten sjö med en strand. Det fanns inte så mycket folk, mest var det familj med små barn som var upp till kanske 5-6 år. Och så fanns det en par som kunde vara kanske 16 år. Det var typ också ett gammalt par som badade.
"Vad gör vi först?" Sarah kollade på mig.
"Kan vi inte sola först?" Jag kollade på både Mia och Sarah, till svar nickade dom bara och vi började leta efter någon plats vi kan ligga.
"Där då?" Pekade Mia.
"Jo, det blir bra." Sa jag och vi började gå dit.
När vi la handukarna och fixade till allt la vi oss på handukarna. Nästan genast tog jag ut min tidning. Hmm.. Gissa vem var på första sidan? Jo, jag och Justin -.-.. Det är typ 5 tidningen jag ser sen IGÅR som har framsidan med oss. Den här är Sarah's, hon köpte den i SVERIGE.. Iaf jag bläddrade lite tills jag kom till sidan som handlade om mig och Justin.
"Just nu  är Bieber i New York, men innan han åkte sågs han med en tjej.. Hmm? Våra redaktörer letade efter lite fakta efter Justin's nya 'shawty' och den visades sig att tjej (Gabriella Steward) är halv svensk. Hon bodde i Sverige hela sitt liv innan hon behövde flytta till Canada, Stratford. Hur känner hon Bieber? Jo, som vi pecis skrev flyttade hon till Stratford, hon och hennes familj bor nu brevid Justin's mormor och morfar. LUCKY, kan vi bara säga. Vi frågade på vår hem sida om vad ni skulle tycka om dom två skulle blir tillsammans. 42% av våra läsare skulle tycka om det, medans 58% svarande att dom inte skulle tycka om det. Vad tror ni? Kommer dom att bli ihop? Dom såg ju ut att ha någon sorts kemi."
WHAT? Jag och Justin tillsammans? Nää.. Jag menar visst, han är ju sjukt het, och så har han dom ur snygga hår.. Och dom, otroligt fina chocklad ögon.. Och..- Va?! Jag kan inte gilla honom, vi är bara kompisar. INGET MER. Han skulle ju aldrig se mig på de sättet även om jag skulle gilla honom SÅ. Vilket jag gör inte. Tss, pff..
Justin's Perspektiv.
"Hon skulle aldrig gilla mig på de sättet.." Tänkte jag.
Jag har precis läst en annan tidning om mig och Gabi. Vi är bara kompisar.. Visst, hon är UR SNYGG! Har världes finaste ögon.. Dom blåa ögon jag är en sån sucker för. NEJ, NEJ! Justin, du får inte gilla henne mer än som en kompis. En sån vacker tjej som hon skulle ALDRIG kunna gilla någon som dig.. Oftast är jag ganska självsäker, men hon får mig att känna så.. inte självsäker..
"Yo, JB watcha thinking about?" Killarna satte sig på min säng.
"Huh, what? No, nothing.." Svarade jag och killarna höjde på ögonbrynen.
"Maybe... About a girl named Gabriella Steward?" Dom både flinade.
"What? No.." Jag vände mig mot fönstret, dom himlade med ögonen. Wow, tvillingar eller vadå?
"Whatever.." Sa jag och stog upp, jag började gå mot köket, dom följde mig.
"Oh, please! Just say that you like her!" Hörde jag Chaz säga bakom mig.
"Okay, okay.. I guess I like her a little bit.." Mumlade jag och dom flinade.
"But.. That doesn't matter, she don't like me that way.." Fortsatte jag och tog tag i ett påse chips.
"How can you know?" Dom kollade på mig.
"I... I just know." Svarade jag och började gå mot soffan.
"You won't find out until you ask." Sa Ryan och även han satte sig på soffan brevid mig. Chaz nickade instämmande och tog tag i min chips påse, jag himlade med ögonen och tog chipserna ifrån honom.
"Mine." Sa jag och nu himlade han med ögonen.
Vi satt i kanske en halv timme till tills det var dags för radio interview. Killarna bestämmde att stanna inne på hotell rummet så det var bara jag och Kenny som gick. Ovanligt nog var det inte så många fans utanför hotellet. Bara kanske 10? Så det gick ganska fort med att skriva autografer och göra kort. När jag var klar började jag och Kenny gå mot bilen. På väg dit blev vi förföljda sv några paparazzie.
"Jutin, are you dating Gabriella Steward." Frågade ena som gick på min högra sida.
"Nope." Svarade jag och vi gick över gatan.
"Everyone is talking about it." Sa han som gick framför mig med en kamra.
"I don't think you should belive everything you hear." Sa jag och skrattade lite medans jag och Kenny vände oss om mot bilen. Mer blev vi inte förföljda.
Radio Station (Justin's Perspektiv)
"And we are back with Justin Bieber!" Sa Tim.
"What's up?" Sa jag mot micken.
"So, Justin. How are ya?"
"I'm good. You?" Frågade jag.
"I'm fine. Ok so, let's get to the interview, shall we?"
"Okay."
"So let's talk about, you're new girlfriend. Gabriella Steward." Vad i 'jag är inte ihop med henne' fattar dom inte?
"I'm not dating anyone, I'm singel." Sa jag och skrattade till lite.
"If you say so.. Okay then, let's talk about you're 'friend' Gabriella Steward." Sa han och gjorde kanin öron vid ordet friends.
"Yeah.. What about her?" Frågade jag.
"I'm sure that all fans would love to know.. What's going on between you two?"
"We are just friends, nothing more.." Svarade jag.
"But if you would have a chance to go out with her, would you?" Frågade han och höjde ögonbrynen.
"Ehm.. Honesly I don't know.." Svarade jag skrattade lite.
"You don't know? I mean look at this girl." På en av de små skärmarna lyste upp en bild på Gabi.
"You know if I would go out with her, I don't think that I would have the time for her she deserve." Svarade jag och slickade mig om läppen.
"Okay.."
Interview pågick i kanske 10 minuter till och sen fick jag och Kenny åka tillbaka till hotellet. Jag hade ledigt resten av dagen så, så som Chaz skulle säga.. YAY! Just nu satt vi inne i bilen och jag var inne på min iphone på twitter.
@justinbieber
'Just had a interview and now heading back to the hotel :)'
Jag RT några personer och följde några också. Innan jag hann märka var vi redan vi hotellet. Nu var det mer fans och papparazie utanför. Så det var lite svårare att ta sig genom men det gick ganska så bra. När jag kom in till rummet satt killarna i samma position som när jag lämnade dom. Skillnaden var att nu spelade dom nått spel.
"YO!" Sa jag när jag kom fram till soffan. Dom hoppade upp så dom märkte inte ens att jag gick in till rummet när jag gjorde det.
"Don't scar like that." Sa Ryan medans Chaz satt på soffan med handen på vänstra bröst och andades tungt.
Gabi's Perspektiv.
'Hi what's up? :)' Jag fick en sms från Justin.
'Nothing, just chilling on the beatch :) you? xx'
'Just got back from a interview.. You know, in every interview they ask about you :P'
'WUUUT?! Why? :P'
'They are like "Let's talk about you new girlfriend Gabriella Steward' :P'
'OMB! NO WAY! :O'
'OMB? :P'
'Yes, OMB :D Got a problem? :P'
'No, no :P Ok, then I will say.. OMS :D'
'OMS? :p'
'Oh My Steward..  DUUH :P' Nu skrattade jag, tjejerna kollade på mig men sen vände uppmersamheten till whatever dom höll på med.
'Right :P'
'I have to go now, going to play some playstation :D'
'NERD! :P'
"Hey, hey! I'm a SHEXY nerd :D'
'HAHAHA, if you say so.. :P'
'What? I AM!'
'Ok, ok.. :P'
'I'm sexi and YOU know it ;)' Jag skrattade igen.
Vi smsade någon minut till fast sen BEHÖVDE han gå.. För att han skulle spela -.-.. Ska säga det igen NERD! Iaf på stranden satt vi  i kanske en timme till, sen behövde vi börja åka tillbaka hem. Nu var det min tur att sitta på packet hållare. Ja, Sarah är inte så bra på att cykla så jag skrek nästan hela vägen hem.
"Wakey! Wayke! Wayke!" Jag kände hur någon skrek och hoppade på sängen.
Försiktigt öppnade jag ögonlock och fick syn på Sarah hoppa på sängen och skrika. Jag sträckte på mina armar.
"Sarah..." Mummlade jag, men hon fortsatt att hoppa på sängen.
"Kom igen!" Emot min vilja satte jag mig upp på sängen. Det var då Sarah slutade hoppa på sängen och satte sig framför mig.
"Vad ska vi böra idag?" Frågade hon mig over excited.
"Eh, jag vet inte.." Svarade jag fortvarandra trött mednas jag gäspade.
"Kan vi inte... JAG VET! Gå ner till stranden!" Sa hon.
"Jo, men jag tror inte de är samma som när vi var i Thailand."
'
Ja, min familj och hon & hennes mamma åkte till Thailand i jul lov. Det var hur kul som helst, vi kunde vara vid stranden varje dag.
'
"Och?" Hon kollade på mig.
"Okej, okej! Men först måste vi äta frukost, fixa oss och så." Hon nickade.
'
Nere satt redan alla vid bordet och åt. Idag gjorde mamma stekt ägg, bacon och toast. Jag satte mig brevid Jacob med Sarah på min högra sida.
'
"Hej, hej!" Sa både jag och Sarah sammtidigt.
"Godmorgon sömntutor!" Jacob flinade, mednas jag och Sarah himlade med ögonen.
"Nämen Gud va rolig du är.." Sa jag sarkastiskt.
"Jag vet." Sa han och flinade ännu mer.
"Jag var sarkastiskt." Sa jag.
"Jag var sarkastiskt." Han imiterade mig, till svar himlade jag med ögonen.
"Anyway, vad ska ni göra idag?" Pappa kollade på alla. Till svar ryckte Jacob på axlarna.
"Vi ska till stranden." Sa jag och tog en tugga av toasten.
"Kan inte jag följa med?" Mia gjorde hundvalps ögon. Ugh, hon vet att jag kan inte säga nej till dom.
"Ugh, okej då.." Sa jag och himlade med ögonen.
"YAY!" Sa hon och tog en klunk av orange juicen.
'
Resten av frukost pratade alla. Vilket var ganska ovanligt med min familj. Oftast åt vi tysta. Alla var upptagna med sin mat. Iaf, efter frukosten gick jag och Sarah upp till mitt rum och började fixa oss. Det var ingen idé att dusha om vi ska bada, vi dushar alltid efter. Håret och makeup var inte heller någon idé att göra. Well, vi borstade bara ut vårt hår och det var liksom allt vi behövde göra med håret. Sen gick jag till garderoben och Sarah till hennes väska. Idag fick det bli en vanlig vit linne med samma shorts som jag hade på mig igår. Till det valde jag ett par svarta flip flops, till det tog jag också ett par silvriga studs. Och under kläderna hade jag på mig en svart bikini med silvriga detaljer. Som väska valde jag en gammal tyg väska från h&m. Där packade jag ner en handuk, en tidning, solglasögon, solkräm och några andra saker. Innan jag gick ut perfumerade jag mig med mina Britney Spears perfymer. Inne i rummet såg jag hur Sarah packade ner hennes saker i en nästan likadan väska som jag har. Hon hade på sig en lila v-neck med jeans shorts i ljus grå, sen så hade hon också vita flip flops på sig till det. Under det så hade hon också nån bikini.
'
"Mia, är du klar?" Frågade jag när jag gick in till Mia's rum.
"Mhm." Sa hon och tog på sig hennes solglasögon.
Nere stog redan Sarah och väntade på oss.
"Kan vi inte ta cyklarna?" Mia kollade på mig och Sarah.
"Jo. Sarah du kan väl sitta på packet hållaren, eller?" Hon nickade.
"Mamma, pappa vi går nu!" Skrek jag medans jag öppnade dörren.
"Okej, men kom tillbaka vid mat tiden!" Skrek hon.
"Okej!" Skrek jag tillbaka.
'
Efter 15 minuters åkande var vi framme vid en liten sjö med en strand. Det fanns inte så mycket folk, mest var det familj med små barn som var upp till kanske 5-6 år. Och så fanns det en par som kunde vara kanske 16 år. Det var typ också ett gammalt par som badade.
'
"Vad gör vi först?" Sarah kollade på mig.
"Kan vi inte sola först?" Jag kollade på både Mia och Sarah, till svar nickade dom bara och vi började leta efter någon plats vi kan ligga.
"Där då?" Pekade Mia.
"Jo, det blir bra." Sa jag och vi började gå dit.
'
När vi la handukarna och fixade till allt la vi oss på handukarna. Nästan genast tog jag ut min tidning. Hmm.. Gissa vem var på första sidan? Jo, jag och Justin -.-.. Det är typ 5 tidningen jag ser sen IGÅR som har framsidan med oss. Den här är Sarah's, hon köpte den i SVERIGE.. Iaf jag bläddrade lite tills jag kom till sidan som handlade om mig och Justin.
'
"Just nu  är Bieber i New York, men innan han åkte sågs han med en tjej.. Hmm? Våra redaktörer letade efter lite fakta efter Justin's nya 'shawty' och den visades sig att tjej (Gabriella Steward) är halv svensk. Hon bodde i Sverige hela sitt liv innan hon behövde flytta till Canada, Stratford. Hur känner hon Bieber? Jo, som vi pecis skrev flyttade hon till Stratford, hon och hennes familj bor nu brevid Justin's mormor och morfar. LUCKY, kan vi bara säga. Vi frågade på vår hem sida om vad ni skulle tycka om dom två skulle blir tillsammans. 42% av våra läsare skulle tycka om det, medans 58% svarande att dom inte skulle tycka om det. Vad tror ni? Kommer dom att bli ihop? Dom såg ju ut att ha någon sorts kemi."
'
WHAT? Jag och Justin tillsammans? Nää.. Jag menar visst, han är ju sjukt het, och så har han dom ur snygga hår.. Och dom, otroligt fina chocklad ögon.. Och..- Va?! Jag kan inte gilla honom, vi är bara kompisar. INGET MER. Han skulle ju aldrig se mig på de sättet även om jag skulle gilla honom SÅ. Vilket jag gör inte. Tss, pff..
'
Justin's Perspektiv.
'
"Hon skulle aldrig gilla mig på de sättet.." Tänkte jag.
'
Jag har precis läst en annan tidning om mig och Gabi. Vi är bara kompisar.. Visst, hon är UR SNYGG! Har världes finaste ögon.. Dom blåa ögon jag är en sån sucker för. NEJ, NEJ! Justin, du får inte gilla henne mer än som en kompis. En sån vacker tjej som hon skulle ALDRIG kunna gilla någon som dig.. Oftast är jag ganska självsäker, men hon får mig att känna så.. inte självsäker..
'
"Yo, JB watcha thinking about?" Killarna satte sig på min säng.
"Huh, what? No, nothing.." Svarade jag och killarna höjde på ögonbrynen.
"Maybe... About a girl named Gabriella Steward?" Dom både flinade.
"What? No.." Jag vände mig mot fönstret, dom himlade med ögonen. Wow, tvillingar eller vadå?
"Whatever.." Sa jag och stog upp, jag började gå mot köket, dom följde mig.
"Oh, please! Just say that you like her!" Hörde jag Chaz säga bakom mig.
"Okay, okay.. I guess I like her a little bit.." Mumlade jag och dom flinade.
"But.. That doesn't matter, she don't like me that way.." Fortsatte jag och tog tag i ett påse chips.
"How can you know?" Dom kollade på mig.
"I... I just know." Svarade jag och började gå mot soffan.
"You won't find out until you ask." Sa Ryan och även han satte sig på soffan brevid mig. Chaz nickade instämmande och tog tag i min chips påse, jag himlade med ögonen och tog chipserna ifrån honom.
"Mine." Sa jag och nu himlade han med ögonen.
'
Vi satt i kanske en halv timme till tills det var dags för radio interview. Killarna bestämmde att stanna inne på hotell rummet så det var bara jag och Kenny som gick. Ovanligt nog var det inte så många fans utanför hotellet. Bara kanske 10? Så det gick ganska fort med att skriva autografer och göra kort. När jag var klar började jag och Kenny gå mot bilen. På väg dit blev vi förföljda sv några paparazzie.
'
"Jutin, are you dating Gabriella Steward." Frågade ena som gick på min högra sida.
"Nope." Svarade jag och vi gick över gatan.
"Everyone is talking about it." Sa han som gick framför mig med en kamra.
"I don't think you should belive everything you hear." Sa jag och skrattade lite medans jag och Kenny vände oss om mot bilen. Mer blev vi inte förföljda.
'
'
Radio Station (Justin's Perspektiv)
'
"And we are back with Justin Bieber!" Sa Tim.
"What's up?" Sa jag mot micken.
"So, Justin. How are ya?"
"I'm good. You?" Frågade jag.
"I'm fine. Ok so, let's get to the interview, shall we?"
"Okay."
"So let's talk about, you're new girlfriend. Gabriella Steward." Vad i 'jag är inte ihop med henne' fattar dom inte?
"I'm not dating anyone, I'm singel." Sa jag och skrattade till lite.
"If you say so.. Okay then, let's talk about you're 'friend' Gabriella Steward." Sa han och gjorde kanin öron vid ordet friends.
"Yeah.. What about her?" Frågade jag.
"I'm sure that all fans would love to know.. What's going on between you two?"
"We are just friends, nothing more.." Svarade jag.
"But if you would have a chance to go out with her, would you?" Frågade han och höjde ögonbrynen.
"Ehm.. Honesly I don't know.." Svarade jag skrattade lite.
"You don't know? I mean look at this girl." På en av de små skärmarna lyste upp en bild på Gabi.
"You know if I would go out with her, I don't think that I would have the time for her she deserve." Svarade jag och slickade mig om läppen.
"Okay.."
'
Interview pågick i kanske 10 minuter till och sen fick jag och Kenny åka tillbaka till hotellet. Jag hade ledigt resten av dagen så, så som Chaz skulle säga.. YAY! Just nu satt vi inne i bilen och jag var inne på min iphone på twitter.
'
@justinbieber
'Just had a interview and now heading back to the hotel :)'
'
Jag RT några personer och följde några också. Innan jag hann märka var vi redan vi hotellet. Nu var det mer fans och papparazie utanför. Så det var lite svårare att ta sig genom men det gick ganska så bra. När jag kom in till rummet satt killarna i samma position som när jag lämnade dom. Skillnaden var att nu spelade dom nått spel.
'
"YO!" Sa jag när jag kom fram till soffan. Dom hoppade upp så dom märkte inte ens att jag gick in till rummet när jag gjorde det.
"Don't scare like that." Sa Ryan medans Chaz satt på soffan med handen på vänstra bröst och andades tungt.
'
Gabi's Perspektiv.
'
'Hi what's up? :)' Jag fick en sms från Justin.
'Nothing, just chilling on the beach :) you? xx'
'Just got back from a interview.. You know, in every interview they ask about you :P'
'WUUUT?! Why? :P'
'They are like "Let's talk about you new girlfriend Gabriella Steward' :P'
'OMB! NO WAY! :O'
'OMB? :P'
'Yes, OMB :D Got a problem? :P'
'No, no :P Ok, then I will say.. OMS :D'
'OMS? :p'
'Oh My Steward..  DUUH :P' Nu skrattade jag, tjejerna kollade på mig men sen vände uppmersamheten till whatever dom höll på med.
'Right :P'
'I have to go now, going to play some playstation :D'
'NERD! :P'
"Hey, hey! I'm a SHEXY nerd :D'
'HAHAHA, if you say so.. :P'
'What? I AM!'
'Ok, ok.. :P'
'I'm sexy and YOU know it ;)' Jag skrattade igen.
'
Vi smsade någon minut till fast sen BEHÖVDE han gå.. För att han skulle spela -.-.. Ska säga det igen NERD! Iaf på stranden satt vi  i kanske en timme till, sen behövde vi börja åka tillbaka hem. Nu var det min tur att sitta på packet hållare. Ja, Sarah är inte så bra på att cykla så vi skrek nästan hela vägen hem.
_______________________________________________________________________________________________
READY! Hope you liked! Iaf, kommentera! Som jag skrev, tänker inte lägga upp någon annan kapitel tills några har inte kommenterat den hära :) Don't hate me :P Det var väl allt så länge :) LOVA YAH!

xx Viki

Svar till Emma (:

Hahaha, snart! Lovar ;). Aww, det gör inget!
Visst! Dom är urgulliga! Och nope, det är inte jag som photoshoppar dom :) Om man går in på tumblr eller weheartit och skriver in i sökrutan 'jiley' så kommer det upp massa photoshoppade bilder på dom. Några är riktigt bra :D Och aa, när jag började skiva novellen letade jag efter massa sånna bilder, har runt 400? Kanske lite mindre :P


SÅÅÅ SÖTA :D
_______________________________________________________________________________________________

Sen vill jag också säga ett enormt TACK! Ni gjorde verkligen min dag med dom :) Älskar er! Ska lägga upp ett nytt kapitel idag :D
xx Viki




Mistletoe!

AHHH! OMG, såg precis videon av Mistletoe! Asså, GUD! Ä-L-S-K-A-R DEN! Ovh snacka om att vilja vara tjejen där på slutet ;) Och så är han så snygg! Asså, OMG!


Vad tycker ni om den? ;)
xx Viki

Så att ni vet...

Jag ska inte lägga upp nån annan kapitel tills ni inte har kommenterat den förra. Ja, ni kan tycka att jag är en bitch men asså det känns lite sådär när man försöka skriva så mycket man kan och att det blir bra, men sen så kan ni inte ens kommentera... Jag kollar på min statestik varje dag och det är ganska många som läser min novell... Får jag bara fråga? Varför kommenterar ni inte, är det så svårt?
Whatever, sen så ville jag säga att jag HAR redan typ 2 kapitel skriva, dom väntar bara på att ni ska kommentera :) Iaf, ville bara säga det :)
Alright, PEACE!


random bild :P

xx Viki

?

Jag vet inte vad som hände men kapitlet från igår är typ efter de senaste 'Svar till Anonym'..
Vet inte varför men aa :) om ni inte märkte det :)


AHH! Sötisar :D

xx Viki


SNART!

Snart kommer upp nästa kapitel :D
Ska bara göra collage och leta after bilder. Sen är det färdigt :D


SÖÖÖTISAR :D

xx Viki

Svar till Anonym.

när kommer nästa kapitel?:)

Först ocg främst, hej! Förlåt för att jag la inte upp nån kapitel, tänkte göra det igår men nånting hände med min internet -.- är just nu på min systers data.. Jag skulle kunna skriva på den men problemet är att kapitlet är på min data :/
Iaf, min mammas kompis ska komma idag och försöka fixa det, så om det går bra får ni en kapitel idag :D
Jag hoppas att ni är inte sura och kommer fortsätta läsa min blogg :) Jag vill verkligen lägga upp en ny, men aa jag hoppas att ni fattar :)
Har också börjat skriva på nästa mednas jag har ingen internet :D
Det var allt för mig så länge, ÄLSKAR ER!


random bild från min systers data :P

xx Viki