Sorry!

Förlåt för att jag inte hade skrivit något som jag lovade men mina kusiner kom hit till sverige från polen :) Kul hade vi! :D Men jag ska försöka skriva senare på dagen, kom precis från skolan -.- VILL HA SOMMAREN IGEN!!
Just nu lyssnar jag på musik så jag kanske får nån ny ide :)


JUSTIN & GABI! xp

Juste jag tänkte lite på Gabi's namn, och så kommer jag kaaanske byta hennes namn till Miley men jag är inte säker ännu.. Skriv vad ni tycker :)

#MUCHLOVE /Vipi :)



Me&You Part 1- Airplane

blev inte så bra :/

"Men kom då Gabi, vi har inte hela dan!" Sa min mamma.

Det är nämligen så att vi ska flytta... Kul, huh? Neeeh, från huvudsstaden här i Sverige till en liten stad i Canada som heter typ Stratford eller nånting sånt, ärligt talat bryr jag mig inte vad det heter, jag vill bara stanna här med mina kompisar. Jag levde här hela mitt liv.

Jag tog en sista titt på våran hus, eller inte vår vi sålde den.. Gud, vad jag kommer sakna Sverige!

Med en ledsen min gick jag ut till taxin och satte mig i baksäten. Min bror Jacob satt redan där med min syster Mia. Alla våra saker var redan inne i vårat nya hus i Stratford.

"Är alla här?" Frågade pappa medans texi åkte ut på vägen, alla svarade "ja" utam mig. Jag vände mig bara bort mot fönstret med en sur min. Mamma vände sig om och kollade på mig med den minen som betyder att "Allt kommer gå braa!" med de kommer inte, jag behövde lämna min älsklings Stockholm bara för att pappa avancerade.. Jag vet att det är hans drömm jobb, men jag då? Alla började babbla på om hur kul det skulle vara där i Canada, jag orkade inte lyssna så jag tog ut ur min lilla väska där fick plats bara min mobil, tyggummi till flypplanet, min läppglans, och min iPod som jag skulle ta ut nu. Jag tog in i öronen mina hörlurar och bestämmde mig för att lyssna på "Super Bass" by Nicki Minaj. Efter typ 20 minuter var vi framme vid Arlanda, vi bodde ganska nära så det tog inte så mycket tid. Vi betalde och gick ut mot ingången.

20 minuter senare.

Nu var var vi på väg mot gaten, men på väg dit såg jag en liten affär men godis, så jag bad mamma om lite pengar och gick dit med Jacob och Mia.

"Uu, uu! Jag vill ha det hära!" Sa Mia och pekade på ett packet Haribo björnar.

"Okej" Sa jag och tog tog två packet för dom var ganska små.

Sen så tog jag en packet av Marianne, shit asså jag älskar dom! Och Jacob tog et stort packet med chips, som vanligt.

"Tjockis!" Sa jag och skrattade.

"Håll käften!" Sa han, och själv skrattade också.

Även fast vi bråkade och så, så var han som en bästa kompis till mig, han var 2 år äldre än mig (18 år), med Mia var jag också som kompisar, men hon var bara 10 år. Med Jacob kunde man prata om killar, kompisar och så, och de enda killen Mia var intresserad av var Justin Bieber. Själv tyckte jag han var okej, jag hatade inte liksom honom eller något, men älska gjorde jag heller inte.

Vi betalde för allt vi köpte och gick ut. Föräldrarna var redan vid gaten.

"Gud, vad spännande med ett nytt land!" Sa mamma och kramade om alla samtidigt, medans jag himlade med ögonen. Gud va spännande liksom...

Dom började släppa in alla in på flyplanet, och som tur så var vi nästan på början. När vi äntligen var inne på flyget så satt jag, Mia och Jacob tillsammans, och mamma och pappa tillsammans framför oss. Jag köpte också en tidning så jag tog ut min iPod, jag skulle precis sätta på en låt, när Mia puttade till mig lite.

"Vad?" Sa jag medans jag vände mig om.

"T.. Tror du jag kommer träffa några vänner där?"

"Aww, gumman! Självklart att du kommer!" Sa jag och kramade henne.

"Vet du en sak?" Sa hon och kollade på mig.

"Nää, vad?"

"Justin Bieber bodde i Stratford! AHH!" Ser ni, beroende!

"Aha, vad kul." Sa jag och försökte låta lika glad som hon.

2 timmar senare.

"Gabi, Jacob, Mia, vill ni ha något att äta, eller dricka?" Frågade mamma medans hon vände sig mot oss.

"Aa, jag vill bara Baked Rolls, Garlic. Och sen så vill jag ehm... - jag kollade genom meny. - Neste!"

"Jag vill ha bara en cola." Sa Jacob, jag svär han var säkert redan mätt med dom chipsen han valde, och han har inte ens ätit halva packetet.

"Och jag vill ha Pringles och en cola också." Sa Mia och log mot mamma.

"Okej." Hon vände sig om igen och beställde, strax efter hade vi de vi ville.

Efter flygresan.

Nu var vi på väg ut ur flygplatsen, Gud asså de känns så konstigt att höra överallt man går engelska. Jag var ju halv Amerikansk så jag åkte till USA varje sommar men iaf. Vi gick ut och letade efter nån taxi. Efter 5 minuters letande hittade vi en, så vi gick in sa vår nya adress och taxin började köra.

"Nemen, kolla barn vad fin det är här!" Log mamma när hon kollade ut genom fönstret.

"Det ser exakt ut som här i Sverige, jag vet inte vad som är så fint.." Sa jag fortvarande sur.

"Men Gabi, tänk lite possetivt nu!" Sa pappa och kollade på mig, och jag till svar himlade med mina ögon.

"Exuse me, but what is this kind of language?" Frågade från ingenstans taxi chafören.

"It's swedish." Sa mamma och log mot honom.

Efter kanske 20 minuter var vi framför vårat hus. Det såg inte så dåligt ut, inte för liten, inte för stor. Vi gick ut och kollade runt, jag såg att våra grannar till höger förberede typ grill, det var tre killar som stog ute. Deras hus var lite mindre än våran.

"Ey, sover du eller?" Sa Jacob och puttade till mig lite, till svar så räckte jag ut min tunga.

"Så, vad tycker ni?" Frågade pappa medans ha la armarna om oss.

"Det är jätte fint!" Sa Mia glatt.

"Det duger väl.." Sa jag och började gå mot dörren. Jag hörde hur mamma sa till pappa att bara låta mig vara i fred och att jag kommer vänja mig. Yeah, sure...

Justin's Perspektiv.

Gud va skönt att vara tillbaka i Stratford, även om det är bara på en vecka. Bara chilla ute med vänner och familj. Idag ska vi ha en grill hemma hos mormor och morfar. Jag och killar gjorde i ordning grillen, och dom andra var inne och gjorde i orning sallad, köttet och sånt. Helt plötsligt så såg vi hur en taxi åkte förbi vårat hus, och vidare till den brevid oss.

"New neighbours?" Sa Chaz och kollade där som jag och Ryan kollade.

Jag såg att det gick ut en hel familj, en kvinna, en man, en kille, en tjej, och en till tjej som såg ut att vara typ 10 år eller något.

"That chick is HOOOT!" Sa Ryan medans han kollade på den äldre tjejen.

Dom sa något, och sen så såg jag att tjejen gick till dörren med en sur min.

"Someones angry...!" Sa Chaz med en tillgjord röst.

_______________________________________________________________________________________________

Shululululu! Ok så jag vet att första kapitel, jag vet att den är lite tråkig men alla första kapitel är sånna. Men jag hoppas att ni gillar den iaf. Jag kommer lägga upp en till kapitel imorgon :).. Det var väl allt för nu. Talk to ya guys lateerz! xx Viktoria


Me&You - Huvudspersoner

Hej, hej! Okej så den hära novellen kommer att handla om en 16 årig Gabriella Steward. Gabi är halv svensk, och halv amerikansk från pappas sida. Efter att hon bodde i Sverige hela sitt liv, blev hon 'tvingad' enligt henne att flytta  från stora Stockholm till en jätte liten stad i Canada, Stratford.
Hennes familj består av en äldre bror Jacob, yngre syster Mia, mamma Ellen, och till sist pappa John.
Gabi's liv är ganska så normal, men de allt kommer förändras en dag... Ska inte säga något mer om novellen för att om resten kommer ni få läsa :D


Det är så Gabi ser ut :) Och ja, hon ser ut som Miley Cyrus så vi får låtsas att Miley inte finns, oki? :)


Välkommen till min nya blogg!